Een kerstrevue in januari? Jawel

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor de show Spuitsneeuw van Alex Klaasen op 30 januari in de Stadsschouwburg.

Gevulde kalkoenen

Een kerstrevue in januari? Moet kunnen, vindt Alex Klaasen. Na zijn succesvolle solo ‘Eindelijk alleen’, zijn prachtige rol als Toon Hermans in de musical Toon en zijn spetterende optreden in de Woef Side Story (winnaar Musical Award beste mannelijke hoofdrol) viert Klaasen op geheel eigen wijze Kerstmis.

Niet dat hij er nou zo dol op is. Klaasen gelooft niet in Coca-Cola vrachtwagens, echte kaarsjes in de boom, ingesneeuwde blokhutten, gevulde kalkoenen met koksmutsjes op hun poten en elfjes die ergens op de Noordpool houten speelgoed in elkaar timmeren. En die Bing Crosby-kerstliedjes komen hem ook de neus uit.

Smakelijk kerstmenu

Dus bent u ook zo blij dat het weer voorbij is? Of hikt u alweer een beetje tegen Kerstmis 2014 aan? Kom dan naar Spuitsneeuw en vier het feest der feesten met Klaasen en zijn showbizzcollega’s Tina de Bruin en Rop Verheijen. Klaasen presenteert zijn publiek een smakelijk kerstmenu waarin hij op virtuoze wijze liedjes, sketches, dialogen met de zaal, poppenkast en sprookjes in een heerlijke vaart aan elkaar rijgt.

Neem iemand mee

Klaasen schreef nieuwe teksten voor bestaande nummers. Zing mee over Jingle Bells, pieken en dalen en leer het echte wonder van Kerstmis begrijpen. Oh, en neem wat vrienden of familie mee. Want een eenzame kerst, dat is al zo vaak gedaan….

alex klaassen

 

 

 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 14 januari 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

09-01-2014