Mr. Bukit in de tuin

In de serie UKsessions iedere twee weken een filmpje, waarin een band of muzikant een nummer akoestisch op een mooie, vreemde, spannende plek ten gehore brengt.

Bandung

Het is maar weinig beginnende bands gegeven: je eerste single opnemen in een Indonesische topstudio. Toch is dat precies wat Mr. Bukit heeft gedaan. De twee singles Kings/Why am I always drunk? werden met behulp van twee Indonesische muzikanten opgenomen in de Massive-studio in Bandung.

De vierkoppige indierockband met Twentse roots, werd afgelopen zomer opgericht. Bram Schabbink (22, Weerselo) en Joren Heuvels (22, Denekamp), beiden zang en gitaar, vormen het gezicht van de band. Bassist Tom Groeveveld (22, Oldenzaal) en drummer Mette Veldhuis (18, Weerselo) completeren het kwartet.

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de UKsession. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen. Wil jij ook in onze UKsession en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook eeens naar onze Podcast afleveringen:

17-09-2014