Nieuw in de Podcast: de sfeer van Phole

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een Groningse band. Deze week Reaching the end van Phole.


Podcast Powered By Podbean

Vandaag weer eens wat anders dan de gierende gitaren die bij de laatste Podcast afleveringen uit je computerspeakers knallen en zo je collega’s iedere keer laten schrikken. Dit keer kun je met een gerust hart op play drukken zonder bang te zijn dat je weer commentaar krijgt op die ‘herrie‘. Het blijft subjectief natuurlijk. Persoonlijk hou ik wel van een beetje herrie. Maar de sferische muziek van Phole mag er zeker ook zijn!

Donderdag 23 mei, morgen dus,  presenteert de pianist en producer uit Groningen zijn album Oppositeland  in Simplon. Een album als een reis. Een filmische en sfeervolle reis naar mogelijke andere tegengestelde werelden. Hoe ziet een wereld eruit die compleet het tegenovergestelde is van het hier en nu?

Benieuwd geworden? Ga morgenavond naar Simplon of beluister hier de muziek op soundcloud. Phole is ook te vinden op facebook.

Hieronder is de promovideo te zie, gemaakt door Beun&haas Visuals.

 [vsw id=”XXLpX9h8R88″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

phole

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen.

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

22-05-2013