Town of Saints in het park

In de serie UKsessions iedere twee weken een filmpje, waarin een band of muzikant een nummer akoestisch op een mooie, vreemde, spannende plek ten gehore brengt.

Weg van huis

Ze zijn niet veel thuis, Harmen en Heta van de Groningse band Town of Saints. Ze hebben het afgelopen jaar heel Europa gezien en als je naar hun komende tourschema kijkt dan wordt je duizelig van de data en plekken waar ze naar toe reizen. Deze week zitten ze in Engeland, dan zijn ze even in Finland en gaan ze meteen door naar Itali√ę, vervolgens Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Polen, Letland, Estland, dan nog even weer langs Finland om op 27 november weer te landen in Groningen voor hun show in Vera.

Hun laatste album ‘Something to fight with’ is recentelijk ge re-released als tour editie met 4 extra nummers. Je kunt hem hier beluisteren en kopen.

 

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de UKsession. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen. Wil jij ook in onze UKsession en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook eeens naar onze Podcast afleveringen:

01-10-2014