Vrijkaarten Electric Six

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor het concert van Electric Six in De Oosterpoort, zaterdag 23 november.

De rockband Electric Six uit Detroit timmert al een jaar of tien hard aan de weg. De band mixt ongeveer evenveel genres als ze bandleden hebben. Metal, disco, new wave, garage en punk; het kan allemaal voorbij komen in de nummers van Electric Six. Maar in alle gevallen geldt dat de muziek uiterst dansbaar is.

 

In 2003 beleefden de heren uit Detroit hun doorbraak met de singles Danger! High Voltage, Gay Bar en het album Fire. In 2013 zijn ze acht studioalbums verder. Onlangs verscheen het eerste livealbum Absolute Pleasure. Volgens Electric Six is een livealbum hét summum voor een band: het is een teken van onsterfelijkheid. De plaat werd gedurende twee avonden opgenomen, tijdens shows in First Avenue (Minneapolis) en The Double Door (Chicago). Ze selecteerden hiervoor hun beste songs van de afgelopen tien jaar, waardoor het meteen een soort ‘Greatest Hits’ is. Dit belooft een feestje te worden!

[vsw id=”hnSoHhdqM5w” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 12 november 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje op je Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

06-11-2013