Wat wordt het dit weekend?

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Gym

Een hiphop avond in de leukste nieuwe disco van de stad: De gym. Vanavond kun je luisteren naar de sickste beats en de roffste MC´s. Maar ho, het wordt niet alleen hersenloos twerken, hoewel dat natuurlijk het allerleukste is, er is ook ruimte voor theoretische reflectie.

Het heet ook niet voor niets LECTURE PARTY ON THE PHILOSOPHY OF HIPHOP. Dus zet je brein aan en ga om 21:00 uur naar De gym voor een zowel pompende als intellectueel uitdagende avond.

GYM

Trance Dance

Iets minder theoretische reflectie en intellectuele uitdaging wordt er van je gevraagd op het volgende wauwie evenement: Trance Dance, zaterdag in het Der Aa-Theater. Ga voor een hele(nde) ervaring, laat de muziek diep doordringen in je hele wezen, voel je vrij om je vorm los te laten.

Lekker zweven  samen met ‘dansliefhebbers, praatjesmakers, heupenzwaaiers, samenzijners en levensgenieters’. Dus…zet je brein uit en geef je over aan de ‘prikkelende, sprankelende, ontspannende en opzwepende klanken’. Joepie.

[vsw id=”A7GooDLqd8s” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Etsy: Rugzak

Speciaal voor mannen dit keer: hier kun je nu eigenlijk niet zonder. Heb je er geen dan ben je niet hip. Over je schouder is uit, op je rug is in. Waar hebben we het over? De rugzak.

En dan niet de rugzak van een willekeurige sport/outdoorwinkel of die exemplaren van een bepaald merk waar je op de middelbare school mee gezien moet worden, nee we hebben het hier over stylish exemplaren. Van leer, suede, vilt of canvas.

 

 

Leegkerk

Nu heb je een tip voor de vrijdag (brein aan) en voor de zaterdag (brein uit). Wat rest is de zondag. Voor die dag zeg ik: de stad uit! Fiets, of rij eens naar Leegkerk en bezoek de Middeleeuwse kerk aldaar. Doe je dat komende zondag dan kom je daar ook schrijver Frank Westerman tegen. Om 15.30 is hij te gast bij de tweede Culturele Zondag van 2014.

Westerman is bekend van De Graanrepubliek en het tv-programma Nederland in 7 overstromingen en heeft net een nieuw boek uit: Stikvallei. Daarin beschrijft hij hoe op een nacht al het leven sterft in een afgelegen vallei in West-Kameroen. Een nabijgelegen meer blijkt een dodelijk gas te hebben uitgestoten. Spannend!

Kerk-Leegkerk

 

 

 

04-04-2014