Wat wordt het dit weekend?

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Koningsnacht

Omdat jij natuurlijk door de bomen alang het bos niet meer ziet heb ik alvast een selectie gemaakt van al het leuks dat er te doen is tijdens de koningsnacht. Hou je van dance? Ga dan naar Noisia Invites in De Oosterpoort, naar Paradigm of naar Pand 48. Ben je meer van de gitaarmuziek? Ga dan naar De Walrus of wanneer je van de hele harde gitaarmuziek bent, ga dan naar Vera. Liefhebber van de relaxte reggeabeats? Dan moet je naar Simplon.

Wil je niet ordinair feesten maar juist cultureel verantwoord uitgaan? De Stadsschouwburg is de place to be. En trouwens, als je wel ordinair wilt feesten, moet je dus gewoon lekker hossen op de Vismarkt. Zo. Voor elk wat wils. Doe er je voordeel mee. Ga uit je dak. Drink er een op koning Alex. Of twee.

[vsw id=”uUiimxFvCMU” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Koningsdag

Ik vind oranje een vieze kleur. Ik hou niet zo van massa’s mensen. Hossen vind ik een onaangename bezigheid. Net als joelen. Ik hou niet van Nederlandstalig. Met een braadworst maak je me niet blij. Kortom, ik hou eigenlijk niet zo van veel van de activiteiten die gebezigd worden op koningsdag. Voor een ieder die er ook zo over denkt: gelukkig is er King Pong. Een plaats zonder dresscode en  jolige oranjemuziek. Waar je wordt geweigerd als je lallend het Wilhelmus in zet.

king pong

Dag van de student

Ben je geen student? Sla dit stukje dan over, scheelt weer. Wel student? Opgelet. Vandaag, vrijdag 25 april kun je op vertoon van je collegekaart gratis naar het Groninger Museum. Het is namelijk ‘Dag van de student’. Er zijn speciaal voor jullie allerlei interessante en spannende gratis rondleidingen. Je kunt bijvoorbeeld  bij hoge uitzondering de bijzondere inhoud van de gouden toren ( het depot) van binnen bekijken.

Het Groninger Museum te Groningen

 

Etsy: Nineties

Nu weer helemaal hip maar een tijdlang not done: de tuinbroek, de gescheurde boyfriend jeans, de blote buik, de slipdress en de lange rechte shirtdress. It’s back to the nineties again people!

Op Etsy vond ik geen tuinbroeken maar wel denim jumpsuits. Gescheurde spijkerbroeken zijn er zat te vinden, slip en shirt dresses zijn er ook genoeg. De cropped top is een verhaal apart. In ieder geval niet voor iedereen weggelegd. Laten we zeggen dat je niet boven een bepaalde leeftijd moet zijn…

25-04-2014