Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Scheren is voor mietjes

Ja mannen, jullie ontkomen er heden ten dage niet meer aan: de baard is terug van weggeweest. Donder dat scheerapparaat of die mesjes maar gewoon in de prullenbak en neem het ervan. Want naast het feit dat het een tijdsbesparing in de ochtend oplevert, is het ook nog eens helemaal hip. Getrimd kon altijd al wel maar nu mag je helemaal los. Gewoon laten groeien en niks aan doen! Inspiratie nodig? Kijk eens hier, of wil je weten hoe lang je baard groeit na 1 jaar? Kijk hier. En nu nog een leuk liedje ( van Meindert Talma) over baarden:

[vsw id=”TjDh0fEJCgs” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Etsy: Legging

Toegegeven, niet iedereen kan het hebben. Alhoewel ze toch bedenkelijk vaak gedragen worden door juist die mensen waarbij het net iets minder flatteus kan zijn. Het zal wel met de grote mate van comfort te maken hebben denk ik.  Ik ga het hier nu ook  niet hebben  over de witte, driekwart exemplaren want die kunnen echt niet meer, als dat ooit al wel het geval was. Maar ik heb het over exemplaren die wel ‘fashionable’ zijn. Zijn die er dan? Ja die bestaan. Kijk maar eens in de Etsy shop van Miki B.  Trouwens, vind je het nog steeds niks zo’n legging, ondanks de leuke prints, en bedek je toch liever je benen dan ze zoveel aandacht te geven, dan staan er ook nog een paar mooie lange jurken en rokken in de shop. Ook heel fashionable!

legging3

 

 

Time Shift Festival

Een ode aan Igor Stravinsky. Wie hem kent zal in zijn nopjes zijn met het komende Time Shift festival ( 24mei tm 2 juni). Wie hem niet kent, misschien ook wel, want zie hier: een uitgelezen kans om de componist te leren kennen. Hij componeerde precies honderd jaar geleden Le Sacre du Printemps. Hij was vernieuwend volgens kenners, schetste nieuwe perspectieven en verlegde grenzen in de kunst van de 2oste eeuw.  Meer dan 20 kunstinstellingen in de stad hebben een eigen productie gemaakt, een hommage aan Le Sacre, die oor, oog, ziel en verstand prikkelen. timeshift.nu

Time Shift Festival - Logo

Mediaclub

Made in Groningen heet de derde editie alweer van ForumMediaClub en ze gaan op zoek naar wat er leeft en speelt in Groningen. Wat zijn de projecten waar de ‘local heroes’ en de aanstormende talenten van de nieuwe media scene in de stad mee bezig zijn? Ben je daar benieuwd naar en vind je het ook leuk om alvast het visuele spektakel te zien dat ‘import’ Groninger Keiichi Matsuda maakte voor Le Sacre 2.0? Ga dan 29 mei naar Forum Images voor wat visueel geweld.

[vsw id=”EvL3VoVlxqg” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

24-05-2013