Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

POGO: Electro!

Dit weekend moet er weer eens gedanst worden. Vrijdags kun je daarvoor het beste naar Subsonic gaan. De beste dance kelder van de stad. Techno, house, drum’n bass, electro, dubstep, hardcore, noem het maar op, alles wordt er gedraaid. Kom je op tijd, dan ben je omringd door jonge, frisse, hippe mensen. Wat later is de frisheid er mogelijk wel wat af, maar dan valt je eigen zweetlucht door het dansen tenminste ook niet meer op. Vanavond kun je losgaan tijdens POGO: Electro! met Van Rossum Electrowerken, Jay-P, Winchester & The Guert.

electro3

Etsy: Vintage T-shirts

Wat doe je aan als je uit gaat? Dat is altijd weer de grote vraag. Ga je opgetut en opgedoft in een vers jurkje met hoge hakken of ga je voor een simpele outfit die ook best vies mag worden? De heren hebben het zoals altijd weer een stuk makkelijker. Niks uren voor de spiegel of de klerenkast. Spijkerbroek en t-shirt. It’s as simple as that. Maar dames, dat kunnen jullie ook gewoon doen. Niks mis met een goede spijkerbroek en een leuk shirt. Bijvoorbeeld een cool vintage band shirt uit de jaren negentig. Helemaal hip. Etsy staat er vol mee.

 

 

Techno, Electronica & Visuals

We blijven lekker door dansen dit weekend, want zaterdag kun je naar een fijn techno feestje in het Grand Theatre. Daar staat aflevering twee van het feestje Techno, Electronica & Visuals met Gabriël Ananda, Mononoid, Joey Daniël en Navar. Het Grand Theatre staat de hele week in het teken van de dans,  zaterdag zijn er ook performances van een nieuwe groep dansers van Club Guy & Roni, de Poetic Disasters Club. Zelf dansen en kijken naar dans dus. Mis het niet!

Join_the_party__5256a35070c3d

Zondagmiddagfilm

En dan is het zondag. Brak. Kater. Te weinig slaap. Zin in vet eten en zin om te hangen. In de bioscoop bijvoorbeeld. En dan niet zo’n moeilijke film waarbij je goed moet opletten om het verhaal te snappen, maar lekker je brein uit en het scherm aan. Met een doos zoute popcorn en een sprite. Je kunt het non-intelligente niveau overdrijven en gewoon naar De Smurfen gaan. Maar dan loop je wel kans op een zaal vol lawaaige kinderen.  Goed alternatief Feuten het Feestje. Of als laatste: gewoon lekker lachen met Jackass: Bad Grandpa. Enjoy!

feutenhetfeestje1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15-11-2013