Weekendtips

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Vrouw!

Vrouw! is zoveel meer dan alleen shoppen. Echt? Nou, Vrouw! is ervaren en beleven maar vooral genieten. Yes. Daar gaan we voor. Voor maar tien euro kun je jezelf heerlijk laten verwennen op de beurs in Martiniplaza dit weekend. Lekker gezellig rondhuppelen met je vriendinnen. Bubbels drinken omdat er altijd wel iets te vieren valt, toch? En kleur en stylingadvies vragen natuurlijk. Erg belangrijk. Heerlijk. Voor alle vrouwen.

 

Siepelrock

Ja en wat moet je dan als man wanneer je vrouw zo heerlijk met haar vriendinnen rondslentert in Martiniplaza? Thuis blijven en je vrienden uitnodigen is een optie. Gewoon zelf lekker de hort op is natuurlijk veel leuker. Ik zeg, doe eens gek en rij naar Pesse. Dat ligt in Drenthe, dat klopt, maar zo ver is dat niet. In Pesse hebben ze namelijk Siepelrock. Met bands als Kobus en de Rokkers, Ritn Ditn en De Wethouders. Zegt je misschien niks maar geloof me, met de sfeer zit het altijd goed op dit soort festivals. Bier in overvloed en als je klompen hebt, mag je die ook aan.
[vsw id=”fV90_YtLYXI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Affordable Animal Art

Altijd al een eland aan de muur willen hebben? Kijk dan eens bij Paperwolfshop op Etsy. Daar kun je een template bestellen en zelf een papieren Eland voor aan de muur in elkaar zetten. Wildpulp heeft op Etsy ook hele mooie prints van Elanden en Bizons. Nog een mooie vintage print van een Bizon vind je bij Anewalldecor. Een uil, ook zo’n mooi dier. Bij PaperandCanvas op Etsy vond ik een mooie tekening van een uil. Nog eentje dan, een hele mooie vintage schilpad print vind je bij Antique Botanical Art. Conclusie, Etsy staat vol met affordable animal art!

 

Soundsofmusicafter

Deze hele week staat de stad in het teken van het Soundsofmusic festival. Het is nu vrijdag dus het merendeel heb je al gemist maar gelukkig is er nog genoeg over. Vandaag en morgen kun je nog naar het Grand Theatre voor concerten van onder andere Ernst Reijseger, Missy Mazzoli en het Jack Quartet. Maar je kunt ook nog naar de Der Aa-kerk, het Concerthuis of de Prinsenhof. Zondag staat er nog een fijne afterparty gepland in Il Sole del Cantina, de beste en mooiste jazzkelder van Groningen. Weinig entree, goede muziek en heerlijke wijn uit Italiƫ.

Soundsofmusic

 

24-10-2014