Dinsdag 19 augustus

Vandaag op de uni
laatste update 14:08

Motregen en 16 graden. Herfst. Maar wat maakt het uit, donderdag begint Noorderzon!

Balen! Heeft QBuzz die mooie nieuwe harmonicabussen die op Zernike rijden en waar je tíg studenten in kwijt kunt, staan ze met panne. Nou ja… ze denken dat het probleem is opgelost als de colleges weer beginnen.

Studenten hebben nog weinig trek in Arjen Robben. Eind augustus mogen ze hem het hemd van het lijf vragen in tv-programma College Tour.
De aflevering wordt opgenomen in de extra grote Topsporthal op het Zernikecomplex. Maar als niet meer mensen zich melden, zal de zaal voor de helft leeg zijn, schrijft RTV Noord. De producenten zijn nu hard op zoek naar publiek. Aanmelden kan hier.

Twee leden van de Wageningse studentenvereniging Ceres zijn het ziekenhuis ingeslagen toen ze voor de grap een schilderij wilden meenemen van roeivereniging Argo.
De studenten wilden het de volgende dag terugbrengen in ruil voor tien bier. In plaats daarvan werden ze door de barman neergeknuppeld met een zware zaklamp toen ze ervandoor wilden gaan.

Nog één dag en dan weten we wie de fiets gewonnen heeft… En jij hebt dus nog tot woensdagochtend negen uur kans om mee te doen!

19-08-2014