Donderdag 14 augustus

Vandaag op de uni
laatste update 12:04

Het is wisselvallig vandaag. Beetje regen, beetje zon, dat soort weer. Als het vanavond maar droog blijft tijdens de KEI-films op de Vismarkt.

De Grote Markt was bomvol, dinsdag tijdens Night of the Songs. Vette pret, maar niet voor iedereen, zo bleek achteraf. De studentagenten melden op Facebook dat studenten beroofd zijn van hun spullen. Is het jou ook overkomen? Meld het ons.

Voor alle voetbalfans: Arjen Robben opent dit jaar het tv-programma College Tour. Tof, maar nog mooier is dat de opnames 23 augustus gemaakt worden op de RUG. Bij zijn? Aanmelden kan hier.

Niet iedereen kan even goed tegen de vele biertjes: deze gast trok het niet meer op weg naar huis vanmorgen en raakte midden op straat buiten westen. Dit is toevallig een jongen, maar de politie ziet vooral jonge meisjes die onwel worden door te veel alcohol.

Dacht je dat het lustrum voorbij was? Mooi niet! 23 augustus is de universiteit écht jarig en dat viert de RUG met een de onthulling van een kunstwerk in de UB en een terugblik op de festiviteiten van mei en juni. En dan is er nog een boek! 400 jaar Universiteit Groningen; van 1614 tot 2014 van Beno Hofman!

Zie je die panda? Daar kun je een fiets mee winnen! Hier lees je hoe.

14-08-2014