Donderdag 21 augustus

Vandaag op de uni
laatste update 10:27

Even een dagje respijt van de regen. Vandaag hebben we flink wat zon en nauwelijks regen. Geniet er maar van, morgen barst het weer los!

Twee rechtendocenten zijn aangetreden als columnist bij bij de Riepe. Fokko Oldenhuis, die alles weet van religie en recht én vermogensrecht leverde de eerste. Volgende maand is Feikje Vellinga-Schootstra aan de beurt.

Studenten komen steeds makkelijker aan een kamer, schrijft de Volkskrant vandaag. In Nijmegen is het zelfs opgelost, maar ook in andere steden is er een ‘ontspannen markt’. Tja… dat krijg je als steeds meer studenten thuis blijven wonen, snel moeten studeren en er ook nog eens allemaal kamers zijn bijgebouwd.

Tientallen studenten werden vandaag op de Zonnelaan aangehouden door de politie. Waarom? Dat zijn we nog aan het uitzoeken. Voor fietslichtcontrole lijkt het nog wat te vroeg…

Je moet er maar zin in hebben: onderzoekers uit Groningen en Wageningen telden honderden vogelpoepjes op Nederlandse akkers. Ook telden ze plantjes en zaadjes. Wat ontdekten ze? Dat veldleeuwerikken ‘s winters veel te weinig voedsel hebben. Oei. [vsw id=”nqMnyd1mrDo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

21-08-2014