Donderdag 22 januari

Vandaag op de uni
laatste update 13:54

Lekker zonnig en droog, maar met een middagtemperatuur van 1 graad best fris.

De gemeente Groningen gaat nog harder optreden tegen de wildgroei aan studentenhuizen. Aanvragen van bouwvergunningen voor studentenpanden worden voortaan strenger gecontroleerd, volgens RTV Noord. Het splitsen en ophogen van woningen is niet langer toegestaan.

Unitas heeft net als Vindicat en Albertus een eigen studieruimte gecreëerd. Op de eerste verdieping van hun pand kunnen studenten van de Hanzehogeschool en RUG zich voorbereiden op hun tentamens. De vereniging zorgt voor gratis koffie, thee, stopcontacten en snel draadloos internet.
Studeren-Unitas

Starbucks heeft een uitnodiging rondgestuurd voor de opening van de koffiezaak (zelf hebben ze het over een ‘winkel’) in de UB. De koffiecorner opent niet op 14 februari – zoals eerder gemeld – maar op vrijdag de dertiende. Is dat nou wel zo verstandig?

Op 23 januari organiseert de faculteit Gedrags- & Maatschappijwetenschappen en de Lerarenopleiding van de RUG voor de veertiende keer de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur, een congres voor docenten in talen- en kunstvakken.

22-01-2015