Donderdag 24 april

Vandaag op de uni
laatste update 11:25

Het is nog een beetje grijs en grauw buiten, maar dat duurt vast niet lang. Vanmiddag komt de zon er weer bij. En het blijft best lekker warm. 18 graden ongeveer!

Morgen is het JOUW dag. Ofwel: Dag van de Student in het Groninger Museum. Op vertoon van collegekaart mag je gratis naar binnen. En er zijn toffe rondleidingen. Check.

Het University College is keihard aan het werven, om in september met veertig studenten te beginnen. Tot nu toe hebben zich er tien aangemeld, liet rector magnificus Elmer Sterken donderdag weten in de universiteitsraad. Nog eens 25 hebben serieuze interesse en zitten in de selectieprocedure. Het University College is nog maar net officieel erkend, en kon daardoor pas laat beginnen met het werven van studenten. De opleiding wil groeien naar honderd studenten per jaar.

Mazzel, als je een kamer huurt in Groningen. Volgens een analyse van de huurprijzen op Kamernet.nl zijn kamers in Stad iets goedkoper geworden. Met een gemiddelde prijs van 396,34 euro in 2014 ben je liefst 66 cent goedkoper uit dan in 2012, meldt RTV Noord. Kassa!

Eerdere afleveringen:
Dinsdag 15 april
Woensdag 16 april
Donderdag 17 april
Dinsdag 22 april
Woensdag 23 april

24-04-2014