Een nieuwe site

De UK maakt een volledig nieuwe start met een totaal andere website. Maar wel helemaal UK: dus met nieuws en achtergronden over wat er allemaal aan deze universiteit - en daarbuiten - gebeurt. 

We brengen onderwijs, onderzoek, studentenleven, cultuur, sport, opinie, columns, blogs, noem maar op. In een combinatie van nieuws en een prachtig magazine.De bovenste rij op onze homepage is gereserveerd voor het nieuws.

In de onderste rij vind je verhalen die in ons nieuwe digitale magazine staan, plus allerlei nieuwe en bestaande rubrieken:

Op maandag is dat onze fotorubriek Wout Kijkt, de column van Breeuwsma en de favoriete playlist van……jou bijvoorbeeld.

Dinsdag is er altijd een nieuwe opinie.

Woensdag verschijnt de column van Laura,of die van Alain, onze wekelijkse podcast en The Epicurean, wekelijks afgewisseld met de filmrubriek To the Movies.

Donderdag de verloting en de kroketcolumn van Marian Tjaden

Vrijdag de weekendtips van Merel, en rubrieken zoals de nieuwe wetenschapsrubriek Amazing Bèta of Uit de Schaduw. En uiteraard de Bleep.

 

De site is nog niet af, we zijn nog druk aan het testen en uitproberen. Daarom kan het zijn dat je in sommige categorieën, bijvoorbeeld de agenda, nog bijna niets ziet. Dat komt op korte termijn.

Heb je op- of aanmerkingen, tips of kritiek: vertel het ons.

22 maart 2013

 

28-03-2013