Forward gaat bloot bij Knickerbockers

Blote Forwardianen verpestten zaterdag een wedstrijd van The Knickerbockers dames 2. Nadat de naaktlopers meerdere keren over het veld liepen, werd de wedstrijd door de scheidsrechter gestaakt.

De studentes speelden op het veld voor de kantine van Forward. Drie Forwardianen renden meerdere malen naakt het veld op. Ze waren een beetje dronken.

De scheidsrechter waarschuwde bij de tweede keer. Bij de derde keer besloot hij de wedstrijd te staken.

forwardstreakers3

Streakers van Forward op het veld // Foto Postonline.nl

Voorzitter Luciano de Vries, van Forward, was erbij. ‘Het ging om een ludieke actie en het leek de streakers leuk om dit te doen bij een vrouwenvoetbalwedstrijd. De eerste keer was grappig, maar toen de jongens nogmaals bloot met een trommel in de hand het veld op renden heb ik hen gezegd ermee te kappen’, zegt hij.

Forward gaat ‘een passende straf’ bedenken, omdat het niet bij een keer bleef, zegt Luciano. Ook heeft hij de voorzitter van The Knickerbockers excuses aangeboden en beloofd hij nog een ‘leuke actie’ voor de dames.

streakersforward2

Forward streaker langs het veld // Foto Postonline.nl

Ondertussen balen ze bij TKB. ‘We staan op goede voet met Forward en dit is nog nooit eerder gebeurd’, zegt bestuurslid Hanneke van Mierlo.

Wedstrijdcommissaris Bas Hakvoort overweegt maatregelen, al weet hij nog niet welke. En trainer Jeremy Zeelen hoopt vooral dat de wedstrijd nog wordt uitgespeeld. Zijn dames stonden immers met 1-0 voor.

 

30-09-2013