Maandag 16 februari

Vandaag op de uni
laatste update 14:32 uur

Vanochtend was het mistig en koud, maar nu schijnt de zon. Het wordt maximaal 7 graden.

De bezetters in Amsterdam zetten door. Het universiteitsbestuur van de UvA deed vanochtend een poging om in gesprek te gaan over hun eisen, op voorwaarde dat ze het Bungehuis zouden verlaten. Maar dat aanbod is door de studenten afgeslagen.

De studenten van TEIMUN gaan op 5 maart weer de Verenigde Naties naspelen. Op de conferentie komen 120 studenten bijeen om te debatteren over vrede en veiligheid. Het thema is ‘The Challenge of Change – New Power Perspectives’, oftewel regionale problemen met een internationaal karakter.

Het Duisenberg gebouw van de RUG is versierd met nestkasten. De kastjes zijn geschikt voor gierzwaluwen, zwarte roodstaarten en torenvalken.

De meiden van Huize de Zwaan zijn verliefd. Ze vallen allemaal voor de mooie krullen van politieagent Matthijs. De studentagent probeerde onlangs nog bij ze in te breken, vanwege de wedstrijd voor Leukste Studentenhuis van Groningen, maar dat is ‘m blijkbaar niet gelukt. Gelukkig wist Matthijs wel op een andere manier indruk te maken.
verliefd

16-02-2015