RUG-student Erik Deenen vermist

RUG-student Erik Deenen is vermist. Sinds donderdag is er niets meer van hem gehoord.

Erik studeerde aan de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen en volgt nu de research master Regional Studies. Hij zou een tentamen hebben gemaakt op de Technische Universiteit in Delft, waar hij extra vakken volgt. Daarna zou hij de trein naar Groningen hebben genomen, op weg naar het Let’s Gro festival waar hij als vrijwilliger werkte, maar is daar nooit aangekomen.

De politie heeft de gegevens van zijn OV-kaart bekeken. Daaruit bleek dat hij na Delft in Rotterdam is geweest. Vervolgens is hij via het Limburgse Horst, in het holst van de nacht naar Schiphol gegaan, vervolgens naar Amsterdam en eindigde vrijdag om 7 uur in Hilversum. ‘Daar houdt het spoor op’, aldus een politiewoordvoerder. ‘Sindsdien is geen teken van leven meer vernomen.’

Erik DeenenOproep op Facebook

Zijn buurvrouw heeft namens zijn familie een oproep op Facebook geplaatst. ‘Vrienden, kennissen en studiegenoten delen berichten op Facebook, omdat ze graag contact met je willen. Wij zijn als familie even stil gebleven, omdat we jou de ruimte en rust willen geven. Het is nu zondag en we zijn je nog kwijt, we maken ons grote zorgen en willen heel graag dat je ons laat weten hoe het met je gaat’, schrijft ze.

Wie Erik op zijn mobiel probeert te bereiken krijgt zijn voicemail te pakken. Ook op Facebook, Twitter en Whatsapp verschijnen geen berichten meer van hem.

Mocht je Erik Deenen na donderdag hebben gezien. Neem dan contact op met de politie, via 0900-8844.

 

Update: Erik Deenen is gezond en wel. Hij heeft zich gemeld op het politiebureau.

24-11-2014