Studentenpartij maakt uitlegvideo over campus Yantai

Studentenpartij SOG heeft een uitlegvideo gemaakt over de plannen van de RUG om een campus in Yantai te beginnen.

De mogelijke oprichting van de RUG-campus in China is een vaak besproken onderwerp, maar veel studenten zijn niet op de hoogte van de plannen of begrijpen ze niet, zegt SOG-fractievoorzitter Alexander van ’t Hof.

‘We nemen in de video geen standpunt in, maar willen studenten vooral informeren’, aldus Van ’t Hof. Door de vele berichten over de campus in Yantai zijn soms waarheid en fabels moeilijk te onderscheiden, vindt de partij. ‘En hier willen wij wat verheldering in brengen.’

SOG Explains – Yantai— English below —Branch campus Yantai, een van de meest besproken onderwerpen aan de RUG op dit moment. De afgelopen weken is Yantai vaak in het nieuws geweest en is er van alles over gezegd. De waarheid en fabels zijn hierdoor soms moeilijk te onderscheiden en hier willen wij wat verheldering in brengen. De SOG heeft een infographic gemaakt met alle informatie duidelijk op een rijtje. Wil jij ook weten hoe het allemaal precies zit, bekijk dan dit filmpje! Is er nog iets onduidelijk?Mail naar fractie@studentenorganisatie.nlof ga naar http://www.rug.nl/news/2015/11/informatie-over-branch-campus-yantai———-Branch campus Yantai, one of the most discussed subjects at the RUG. Over the past weeks ‘Yantai’ has come up in the news and a lot has been said. The truth has as a result been difficult to separate from the gossip, so we want to make it more clear for students what exactly is planned. SOG have come up with this infographic with all the basic information you need. Want to get yourself up to date with this interesting topic? Hopefully this’ll help!Still not clear?Mail us at fractie@studentenorganisatie.nlor go to http://www.rug.nl/news/2015/11/informatie-over-branch-campus-yantai

Posted by Studenten Organisatie Groningen on Tuesday, November 17, 2015

 

Waarde van je diploma

‘Yantai is misschien een langetermijnproject waar huidige studenten weinig mee te maken hebben, maar het gaat wel om de toekomst van de universiteit. En het kan daardoor veel invloed hebben op de waarde van je diploma’, aldus Van ’t Hof.

De partij liet zich voor de video ‘What is the RUG doing in China?’ inspireren door de animaties van ‘In a Nutshell – Kurzgesagt’.

17-11-2015