Vrijdag 2 mei

Vandaag op de uni
laatste update 10:26

Bijna komt de zon er weer door. Hopelijk blijft dat dan zo en met een beetje geluk stijgt de temperatuur ook nog wat graadjes.

Nieuwe studenten hadden tot 1 mei de kans om zich in te schrijven voor een studie aan de RUG. Maar, hoeveel dat er precies zijn, kan de University Student Desk (USD) ons niet vertellen. Nog niet naar gekeken, zeggen ze. Niet? RTVNoord lijkt anders aardig op de hoogte. ‘Vast uit hun duim gezogen’, zegt één van de medewerkers. Maandag meer.

Nog eventjes en de iGem competitie barst weer los. Tot en met 1 mei konden teams zich inschrijven voor deze wedstrijd in de synthetische biologie. In ieder geval één Gronings team is zich al aan het voorbereiden.

Oeps. Gister dachten we dat Leo nog vrij was – en een goede vervanging van George. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn..

Stond je gisteren om half negen voor het balkon van Vindicat dan kon je zien hoe een aantal muzikanten en acteurs van de openlucht productie ‘Voor Eeuwig‘ een aantal nummers zong en speelde. Het decor ( een replica van het Academiegebouw)  wordt op dit moment gebouwd op de Zernike campus. De première van het stuk is op 16 mei.

Eerdere afleveringen:
Vrijdag 25 april
Maandag 28 april
Dinsdag 29 april
Woensdag 30 april
Donderdag 1 mei

02-05-2014