Woensdag 23 april

Vandaag op de uni
laatste update 12:42

Het is weer heerlijk buiten! De temperatuur kan oplopen tot 20 graden. Maar de vraag is of we er lang van kunnen genieten: vanmiddag wordt onweer verwacht.

De RUG is geen Toffe Peer, maar zeker ook geen Rotte Appel, volgens studentenvakbond LSVb. De bond vroeg zich af of universiteitsbestuurders de medezeggenschap – dat zijn die mensen in de universiteitsraad en faculteitsraden die zich inzetten voor de studenten en medewerkers van de universiteit – wel serieus nemen. Tilburg scoort uitstekend, maar ook de RUG maakt ook goede sier.

Gaat het laden van de site wat traaaaaag. Dat kan, er is namelijk een RUG-brede netwerkstoring, door problemen bij ict-leverancier SurfNet.

Het College van Beroep voor de Examens baalt van het tienententamen. Ze kwamen vandaag met een schriftelijke reactie. De docent krijgt nog een veeg uit de pan. Hij had het tentamen niet moeten hergebruiken en niet al op voorhand met zijn studenten moeten mailen. Slecht voor de kwaliteit van tentamens.

De gemeente moet extra schoonmaken in wijken waar veel studenten wonen, vindt de Stadspartij. Die studenten zorgen namelijk voor veel rommel, en dat is niet netjes.

Eerdere afleveringen:
Maandag 14 april
Dinsdag 15 april
Woensdag 16 april
Donderdag 17 april
Dinsdag 22 april

23-04-2014