Woensdag 4 juni

Vandaag op de uni
laatste update 11:10

Bewolkt vandaag, met soms een klein zonnestraaltje. Geniet er nog even van want later vandaag is er grote kans op onweer.

Promovendus Björn Hoops heeft eind mei de Juristenprijs 2014 voor zijn masterscriptie voor z’n studie Privaatrecht gekregen. Knap, en hij won er ook nog 2.500 euro mee ‘en een mooi ding voor aan z’n muur.’ Maar dat is niet alles. Hoops studeerde zowel aan de RUG als aan de Hanze Law School summa cum laude af. ‘Kwestie van time-management en discipline’, zegt hij.

Het eindfeest van de KEI-week (15 augustus) is dit jaar voor het eerst in meerdere zalen van Martini Plaza. Vorig jaar was het zo druk dat het bestuur voortijdig de deuren sloot. Daardoor konden niet alle KEI-lopers naar binnen. ‘Met twee zalen hebben we meer capaciteit en wordt het allemaal nog spectaculairder’, belooft voorzitter Max Dannenburg.

Laat het maar aan ROOD – de jongeren van de SP – over om een bijzondere actie te verzinnen. Vandaag steken ze op het plein voor het Academiegebouw pepers in een groot papieren achterwerk. Ze willen dat het stadsbestuur vaart maakt met de regels tegen malafide kamerbemiddelaars.

Maandag 2 juni
Woensdag 28 mei
Dinsdag 27 mei
Maandag 26 mei

04-06-2014