Pikfoto’s

Mijn vriendinnetjes en ik hebben een nieuwe trend gespot. Eentje waar we allesbehalve enthousiast over zijn. We krijgen namelijk steeds frequenter en steeds willekeuriger pornografisch beeldmateriaal van mannelijke kennissen voorgeschoteld. Ordinaire pikfoto’s dus. Ongevraagde pikfoto’s, vooral.

Want laat ik gelijk maar duidelijk zijn: hoe promiscue, oversekst, hitsig of bereidwillig een meisje ook is, een foto van je pik is nóóit een tof idee. Echt niet. Het scenario van een meisje dat heimelijk zit te wachten op een verlossend appje met de bijlage pikstijfsepia.jpg, bestaat niet. Zelfs bij een vermoeden dat ze ernaar hint: dat doet ze niet.

Misschien schokkend nieuws, maar zo’n actie zal allesbehalve schot in de spreekwoordelijke zaak brengen. Immers: het type meisje dat oprecht graag een pikfoto wil, vráágt daar gewoon om.

In alle andere gevallen: neen, bedankt. Bijvoorbeeld in het geval ze je duidelijk heeft afgewezen, en o ja: minderjarig is.

Daarnaast is die foto overbodig, wanneer de dame al de woorden ‘Ja, ik wil wel seks met jou, [voornaam, achternaam]’ heeft uitgesproken. Tevens is een pikportret rond etenstijd op heel veel manieren een onwijs slecht doordacht verjaardagscadeau, waarmee je bij haar en haar familie geen punten scoort. En een filmpje van je fallus inclusief geluid is geen logische stap na twee keer zoenen. Ook al gooi je er een kunstig zwart-witfilter over.

Ondertussen overtreft de oogst ongewenste leuterkiekjes die mijn beste vriendin en ik het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen het aantal daadwerkelijk aangeraakte leuters. Niet één van de betreffende mannen is daarna nog verder gekomen dan het chatvenster. Dat terwijl alle heren in kwestie al waren goedgekeurd als date- of zelfs scharrelmateriaal. Enorm zonde, in alle gevallen.

Voor de jongeman die ondanks bovenstaande nog twijfelt over het sturen van die zo vlijtig bewerkte foto, heb ik deze checklist opgesteld.

1: Hebben jullie al eens gekust?
2: Heeft ze reeds je geslachtsdeel gezien?
3: Heeft ze uit zichzelf haar complimenten uitgesproken over je geslachtsdeel?
4: Heeft ze expliciet gevraagd om beeldmateriaal van je geslachtsdeel?
5: Was ze nuchter in situatie 1, 2, 3 en 4?
6: Heeft ze nul vriendinnen?
7: Is ze edeler dan Oprah en Jezus tezamen?

Kan je alle vragen met ‘ja’ beantwoorden? Gefeliciteerd, er zit daadwerkelijk iemand om een afdruk van je tampeloeres verlegen! Waar wacht je nog op?

23-04-2014