Huilen tijdens seks

De Tip van Tim, hoe kon je ooit zonder? Zij moet wel eens huilen tijdens de seks. Wat moet hij nu?

Beste Tim,

Wat moet ik doen als een meisje ineens begint te huilen tijdens de seks?

Anoniem

 

Beste Anoniem,

Tja, daar vraag je me wat. Overkomt je dat vaker? Sorry, flauw. Ik kan je in dezen helaas (vooral voor jou) geen ervaringsadvies geven. Maar zonder mezelf nou in de krant als bedguru af te willen schilderen, vermoed ik dat de tranen weinig van doen hebben met je fysieke prestaties. Zo, die kun je dan vast in je zak steken.

Nu zou het dom zijn om vanuit mijn bureaustoel te gaan gissen naar wat dan wél de oorzaak van deze waterlanders is. Erg dom. Het ene meisje is immers het andere niet en huilen is doorgaans vrij contextgerelateerd. Dat in deze context ook jij en seks aanwezig zijn is wellicht wat atypisch, maar dat geeft in ieder geval aan dat haar iets goed dwars zit. En of het nou je middelbare schoolvriendinnetje is of Hoe-Heet-Ze-Ook-Alweer uit de Shooters, elk huisje heeft zijn kruisje, oftewel: ieder z’n issues.

Zorg allereerst maar, voor zover je dat nog niet hebt, voor een beetje licht. Dat kun je elkaar tenminste aankijken.Dat (eventuele?!) condoom? Die ga je dus echt niet meer nodig hebben, recyclen is voor boomknuffelaars en gierige mensen met een stiekeme kinderwens.

En dan, weet je nog die knuffel die je vroeger (heus wel) had? Juist, dat ben jij nu, in het groot. Klagen kan morgen weer bij je …-genoten.

Mocht dit dan niet het begin blijken van une belle histoire, zij zal je in ieder geval dankbaar zijn voor je steun, en jij bent een ervaring rijker. En vrouwen vallen op mannen met vrouwenervaring. Serieus, ze ruiken die shit, dus jij komt wel weer aan je trekken.

Sterkte!

 

Heb jij ook een vraag aan Tim? Mail dan naar timbakker@ukrant.nl

16-09-2014