Timder

De Tip van Tim, hoe kon je ooit zonder? Wat moet je doen als Tim ineens van Tinder is verdwenen terwijl het een leuk gesprek was?

Beste Tim,

Wat moet je doen als Tim Bakker ineens van Tinder is verdwenen terwijl het een leuk gesprek was? Want, hoe kan ik ooit zonder?

Groetjes, Marissa

 

Beste Marissa,

Het overkomt ons allemaal wel eens. Je ontmoet iemand, raakt aan de praat, maar na een leuk gesprek raak je elkaar kwijt. Balen! Gelukkig, zou je denken, is daar in die barre tijden die website met die selfies, namen en duimpjes. Zul je net zien dat je leuke gesprek met een Tim Bakker was… Wat nu?

Facebook-onderzoek wijst uit dat er minstens 94 Tim Bakkers bestaan, twee artiesten en een publiek figuur niet meegerekend. Na nummer 94 (een jochie uit Arnhem) kreeg ik bij het verzoek om meer resultaten een error. Je zoekt dus naar een speld in een hooiberg, zeker aangezien 23 Tim Bakkers geen profielfoto hadden, en dat is voor Tinder-contacten nou nét niet handig.

De mogelijkheid bestaat dat je hem uit je hoofd moet zetten en (tegen betaling, schoften!) lekker moet blijven swipen. Immers, what’s in a name? Genoeg leuke jongens met een andere naam.

Maar goed, lang verhaal kort: inderdaad, ik heb al even geen Tinder meer, sorry hee. Ik zit echter ook in Parijs, dus dat is onhandig, ze werken hier in Frankrijk namelijk nog met cheques en postduiven. Als ik terug ben gaan we een keer wat drinken, wat zeg je daarvan? Op je vraag zal ik antwoorden met een tegeltjeswijsheid: een goede buur is beter dan een verre Tim. Soms.

Sterkte…

Nee maar echt.

 Heb je ook een vraag aan Tim? Mail dan naar timbakker@ukrant.nl

 

[adrotate banner=”33″]

10-03-2015