Amusement van het slimste soort

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor de voorstelling van Thomas van Luyn in De Oosterpoort, 21 maart.

Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit

Na zijn bejubelde shows met Mike Boddé staat Thomas van Luyn voor het eerst in negen jaar weer alleen op het podium. Tussen de glamour van zijn tv-werk en zijn columns in de Volkskrant, mag hij even vrij ademhalen in zijn eigen toverwereld, die aan elkaar hangt van onzin en muziek. Aangezien hij helemaal alleen op het podium staat, zou Van Luyn het bijzonder op prijs stellen als er publiek komt.

‘Het is een zelden vertoonde gekte die geregeld uitmondt in een hoogst komisch soort geraaskal.’
Lees de volledige recensie in de NRC.

Telegraaf:

“Wanneer Thomas van Luyn je een Smaakvol Avondje Uit belooft, dan weet je eigenlijk van tevoren al dat het juist het tegenovergestelde gaat worden. (…) Het ene moment briljant, het volgende moment waardeloos. Het ligt bij Van Luyn wonderlijk dicht bij elkaar. Zoals ook termen als smaakvol en smakeloos bij hem moeiteloos in elkaar overvloeien.(…) Eigenlijk weet je in de wondere wereld van Thomas van Luyn nooit precies waar je aan toe bent. Neemt hij alles en iedereen in de zeik, of is daar toch een serieuze ondertoon waar te nemen? Het blijft gissen. En dat maakt zijn voorstelling intrigerend.”

www.de-oosterpoort.nl/programma

 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 11 maart 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

07-03-2014