Gratis kaartjes voor Pete Murray

De UK verloot we deze week twee vrijkaartjes voor het concert van singer-songwriter Pete Murray, 17 juni in De Oosterpoort.

Meedoen?

* LIKE onze Facebookpagina.

* Reageer op het bericht dat op onze timeline staat.

* Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 10 juni 12.00 uur.

* Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

Pete Murray is één van de meest succesvolle Australische singer-songwriters.

Feeler tour

Tien jaar geleden kwam zijn debuutalbum Feeler uit en dat viert hij met een 10 Year Anniversary Feeler Tour. Het album stond maar liefst tweeëneenhalf jaar in de Top 100 en leverde hem zes keer platinum en twaalf  ARIA Award nominaties (Australische Grammy’s) op.

Verder blies Murray zijn debuutalbum nieuw leven in met een speciale Feeler – 10 Year Anniversary Edition. Het album is geremasterd in de legendarische Abbey Road Studios en bevat twaalf extra nummers waarvoor hij samenwerkte met het Bulgarian Symphony Orchestra.

Support: Tim Akkerman

Tim Akkerman werd al jong bekend met de band Di-rect, maar startte een succesvolle solocarrière. In 2011 kwam hij met het soloalbum ANNO. Dit ingetogen en persoonlijke album werd vol lof ontvangen door de recensenten en zorgde ervoor dat hij onder andere op het Songbird Festival stond.

Hij werd vergeleken met singer-songwriters als Paul Simon en Nick Drake. Een dikke maand geleden kwam zijn nieuwe album The Journey uit met het nummer Break It Up.

[vsw id=”4T3vjY-qH6U” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

05-06-2014