Gratis naar Science Acts

De UK verloot we deze week 2x2 vrijkaartjes voor Science Acts #7 in de Der Aa-kerk op donderdag 19 juni.

Meedoen?

* LIKE onze Facebookpagina.

* Reageer op het bericht dat op onze timeline staat.

* Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot donderdag 19  juni 12.00 uur.

* Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

Muziek, kunst en wetenschap

Science Acts is een reeks van acht speciale avondopenstellingen van de tentoonstelling ‘For Infinity: 400 jaar wetenschap‘. Deze donderdagavond-openstellingen zijn een samensmelting van muziek, kunst en wetenschap in de historische Der Aa-kerk. ScienceLinX organiseert deze avonden voor een breed publiek om een aantal thema’s van de expositie verder uit te lichten.

Vleermuisexcursie

In Science Acts #07 een bijzonder programma rond het tentoon­stellings­thema ‘zichtbaar & onzichtbaar’ belicht door een geluidswetenschapper, vier dichters en een muziekstuk op basis van vleermuisgeluiden. Als afsluiting is er de mogelijkheid om zelf vleermuizen te spotten bij de aansluitende vleermuisexcursie.

Programma:

19:00-20:00 uur: bezichtigen expositie, rondleiding door Richard Bos. Richard is (vrijwel) blind en hij oriënteert zich onder andere door geluid te maken met zijn stok. Probeer het zelf met een blinddoek voor. Of voel je voor even vleermuis met het gebruik van een echolocatiekap

20:00-22:00 uur: lezing en experimenten, muziek (Myotis) en gedichten (onder andere RUG-dichters Pauline Sparreboom en Lilian Zielstra)

22.00 uur: vleermuis excursie vlakbij de kerk

Hier kun je het hele programma van de avond zien.

Ook op Facebook is van alles te vinden.

 

17-06-2014