Orgel Vreten

De UK verloot deze week twee vrijkaartjes voor het concert van Orgel Vreten op vrijdag 3 april in de Oosterpoort.

Meedoen?

* LIKE onze Facebookpagina.

* Reageer op het bericht dat op onze timeline staat.
* Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 24 maart 10.00 uur.
* Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

Keiharde clash tussen hammondorgels 

Twee stokoude orgels, een strakke band en daarbij een verzameling geweldige gastartiesten. Dat is Orgel Vreten, het project opgestart door Robin Piso en Thijs Schrijnemakers. Een keiharde clash tussen hammondorgels die tijdens een liveshow bijna letterlijk aan stukken worden gespeeld. Omdat Robin Piso zijn activiteiten met DeWolff niet meer kon combineren, meldde zich een nieuwe Orgel Vreter aan het front in de persoon van Darius Timmers (o.a.Tessa Rose Jackson).

Het nieuwe album ‘Komrad’ verschijnt op 30 maart via V2 Records. De geheel instrumentale plaat bestaat uit elf door de band zelf geschreven nummers, van keiharde orgelrock tot subtiele, haast serene kerkelijke intermezzo’s. De muziek van ‘Komrad’ is tevens de basis voor een theatervoorstelling waar Orgel Vreten eind dit jaar mee de planken op gaat. Gasten als Arno Bakker (sousafoon), Benjamin Herman (sax), Anton Goudsmit (gitaar) en Marcel Veenendaal (zanger van DI-RECT) zijn ook van de partij op het album.

De nieuwe show zal weer spetteren, maar er is ook plek voor het verhaal van de muzikanten. Orgel Vreten staat niet enkel in het teken van elkaar aftroeven, er worden ook genoeg swingende grooves neergezet. Naast ruig is een show van Orgel Vreten bovendien uiterst dansbaar.

Meer info: Oosterpoort[adrotate banner=”33″]

17-03-2015