Pop-rock musical Tick Tick Boom!

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor de musical Tick Tick Boom!  in De Stadsschouwburg op zaterdag 29 maart.

De verassing van dit musicalseizoen

“Een nieuwe producent met lef, een musical om te zoenen en een uitstekende cast. Tick Tick Boom! is op de valreep de verrassing van dit musicalseizoen.” (musicalworld.nl)

‘Tick Tick Boom!’ is een pop-rockmusical van de Amerikaanse schrijver en componist Jonathan Larson. Hij schreef het nog voor hij met de revolutionaire musical ‘Rent’ wereldberoemd werd. Hoofdpersoon is Jonathan. Bijna dertig en nog niets bereikt, vindt hij zelf. Hij wacht op zijn doorbraak als schrijver en componist van belangwekkend muziektheater. Maar zijn omgeving heeft andere verwachtingen.

verloting week 12 Tick Tick Boom2

Fraaie cast

Deze versie wordt geregisseerd door Koen van Dijk, die zelf op zijn negenentwintigste zijn baan vaarwel zei om de musical ‘Cyrano’ te schrijven. Daarnaast is er een fraaie cast met rollen voor John Vooijs (‘Tarzan’, ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’) en Renée van Wegberg (‘We Will Rock You’, ‘Wicked’). En last but not least: de muzikanten die verantwoordelijk zijn voor de swingende livemuziek, Hans Kaldeway, Marco Kerver, Joost van der Beek en Dennis Elderman, komen allemaal uit de stad Groningen!

 

www.de-oosterpoort.nl/programma

 

Wil je meedoen?  LIKE onze facebookpagina en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 25 maart 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

18-03-2014