Win kaartjes voor de film The Imposter

Je kunt bij de UK kans maken op  kaartjes voor de film The Imposter. Die draait zaterdag 4 en maandag 6 mei in de RKZ Bios.

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE die en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Dat kan tot woensdag 1 mei  12.00 u. Je krijgt van ons een seintje als je hebt gewonnen.

Docuthriller

In deze bloedstollende docuthriller komen de levensverhalen van twee ogenschijnlijk volstrekt verschillende mensen bij elkaar. Ten eerste is er het verhaal van de Amerikaanse Nicholas Barclay, die op dertienjarige leeftijd onder geheimzinnige omstandigheden verdween en van wie nooit meer iets werd vernomen.

Op even mysterieuze wijze duikt enkele jaren later in Spanje een verwarde jongeman op, die de familie van Nicholas van hun wanhoop verlost door het ongelooflijke geloofwaardig te maken. Maar hoe krijgt hij dat in godsnaam voor elkaar?

Als alle puzzelstukjes eindelijk op hun plaats vallen, doemt er een nieuw perspectief op, dat je op het puntje van je stoel zet. Alsof alle bizarre verhaalwendingen nog niet genoeg zijn, doet documentairemaker Bart Layton er nog een schepje bovenop, door met zijn filmtaal de grenzen van het genre te verkennen. Interviews met betrokkenen worden gecombineerd met nagespeelde gesprekken en gebeurtenissen.

RKZ-bios

RKZ-bios onderscheidt zich al 30 jaar lang succesvol met een eigenzinnige en gevarieerde programmering.  Trouwe bezoekers fietsen graag een stukje om voor de luxe stoelen, tip top projectie, dolby surround geluid en de ongedwongen sfeer. Verwacht een gemengd publiek van studenten, buurtbewoners en cinefielen. Film van en voor filmliefhebbers in de mooiste bioscoopzaal van Groningen!

[vsw id=”67cMet52mL4″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

 

 

 

 

25-04-2013