Originele mix van reggae en rock

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een Groningse band. Deze week You and I van The Rising Sun.

 


Podcast Powered By Podbean

Pas op daar komen ze aan gestuiterd! De jongens van The Rising Sun kunnen niet stil blijven staan als ze spelen. Het enthousiasme en de energie spatten van de band af. En pas maar op, straks kun jij tijdens het luisteren naar You and I ook niet meer stil blijven zitten. Vrolijke, opzwepende en dansbare reggae en rock, dat maken ze. De band is opgericht op de School voor de Kunsten in Groningen en wil dit jaar bij het label van de School ( Imprezz Records) de eerste EP opnemen en uitbrengen.

You and I is hun eerste single, geproduceerd door Arvid Klijzing van Kraantje Pappie en Dope D.O.D. Dit jaar deden ze mee aan de POPgroningen Talent Award en kwamen ze tot de halve finale. Leuk, dit nummer? Ga ze dan zeker een keertje live zien als je kunt!

www.facebook.com/TheRisingSun

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen.

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

05-06-2013