Jakop Ahlbom – Horror

De UK verloot deze week twee vrijkaartjes voor de voorstelling 'Horror' van Jakop Ahlbom op zaterdag 7 februari in de Stadsschouwburg.

Meedoen?

* LIKE onze Facebookpagina.

* Reageer op het bericht dat op onze timeline staat.

* Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 27 januari 12.00 uur.

* Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

Waan en werkelijkheid

Jakop Ahlbom laveert met zijn mix van theater, mime, dans en illusionisme op intrigerende wijze tussen waan en werkelijkheid. In Horror creëert hij een duistere wereld, waarin virtuele krachten mensen manipuleren en veranderen.

De personages denken hun virtuele leven onder controle te hebben. Ze gebruiken het om hun verlangens waar te kunnen maken, zonder dat het hun werkelijke bestaan beïnvloedt. Hun virtuele alter ego’s infiltreren echter langzaam maar zeker in hun echte levens, met alle gevolgen van dien…

‘Fijne special effects, geestig en onweerstaanbaar eng.’ (Volkskrant****)

‘Heerlijk extreem is een komische slapstickfinale met in de hoofdrollen het keukenmes, de houthakkersbijl en veel bloed.’ (NRC****)

‘Ook voor degenen die die de filmklassiekers niet kennen valt er een hoop kinderlijk plezier aan te beleven om anderhalf uur op het puntje van je stoel te zitten. Er wordt gezweefd, verdwenen en verschenen dat het een lieve lust is….’ (Trouw****)

Teaser: Youtube

-® Sanne Peper_01 HORROR Jakop Ahlbom kopie

20-01-2015