Weekendtips

Lekker op stap of blijf je fijn achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

IFFR in Groningen

Het is gisteren al begonnen maar gelukkig is er nog genoeg over om te zien: de films van het IFFR.  In vijf dagen tijd wordt voor filmliefhebbers en cinefielen een dwarsdoorsnede getoond van het moois dat International Film Festival Rotterdam te bieden heeft. Speciaal voor noordelijke filmadepten die zich de reis naar de Maasstad willen besparen is er een pocketeditie in Groningen. Wil je alvast wat advies voor een leuke filmroute, zie hier de relaxte route.

relaxte route2

Oi

Hij won het Groninger Studenten Cabaretfestival (jury­ en publieksprijs) en het Cameretten­festival. Daarnaast is hij oprichter van het succesvolle stand­up comedy collectief De Hyena’s: AnneJan Toonstra. En hij is terug met een nieuwe show ‘Oi’. Oi gaat over van alles. Maar vooral over muziek. Energie, heel veel grappen en muziek. Het indrukwekkende pianospel waarmee Anne Jan het publiek in vorige shows al voor zich won krijgt in Oi een meer prominente rol. “Ik heb zin om de hele avond achter een piano te zitten. Of op z’n minst de halve.” Let op: niet dit weekend maar volgende week donderdag 5 februari staat hij in de Oosterpoort.

[vsw id=”YRr8s7CQlzE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Status Quo Tribute

Fan van ouderwetse rock uit de jaren zeventig? Dan moet je absoluut naar de Status Quo tribute in Vera vanavond. Een stuk of wat Groningse bands hebben allemaal een paar nummers van de legendarische band ingestudeerd en hopelijk met bijpassende , moves en strakke broekjes. En weet je wat? Het kost je ook maar 1 euro. Wat wil je nog meer? Bier, wapperende haren en een flinke dosis rock. Gaan!

nightride-status-quo-tribute

Etsy: sjaal

Niks voorjaar maar sneeuwstormen, hagel en ijzel als je de weermannen moet geloven. Ik zocht daarom maar de lekkerste warme sjaals op Etsy voor je uit. Zie hier:

 

 

 

30-01-2015