Wat wordt het dit weekend?

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Gasfornuis

Heb je je ook wel eens afgevraagd wat die rode doos in het Ebbingekwartier was? Het is een Boretti. Een wat? Een gasfornuis. Eenmaal binnen staat ook een echte.  Boven op het Gasfornuis, op elf meter hoogte, zit een dakterras. Je kunt er koffie drinken en af en toe is er op zondag een zomerse zondagmiddag sessie. Komende zondag met optredens van RT Woods en Sascha Elisah. En lekker eten. Nu nog lekker weer en je zit gebakken!

MZRzondagsessie

Instagram mom

Komende zondag is het weer moederdag. Heb je al iets leuks gekocht voor die van jou? Wel doen hoor. Wil je weten wat de celebrity moms van tegenwoordig allemaal uitspoken op moederdag? Kijk dan zondag even op de Instagram pagina’s van bijvoorbeeld Doutzen (verwacht een tweede), Madonna (zij wordt steeds enger, maar haar dochter is erg fraai), Angelina Jolie (eigenlijk natuurlijk alleen om een glimps van de heer des huizes op te vangen), Britney Spears (ziet die haar kinderen nog?), Kim Kardashian ( …) of Beyonce (hippe, superfitte, met superschattig kindje).

brangelina-brood

Brangelina-brood

Rockabilly instuif

‘De Rockabilly Instuif, met of zonder Kuif, is voor iedereen die van dansen en van lekkere muziek houdt.’ Zo dat is een lekkere binnenkomer. Van de muziek moet je maar net houden, maar die kapsels zijn altijd te gek. En met een paar alcoholische consumpties achter de kiezen is die muziek ook ineens best dansbaar. Maar wat dit evenement echt leuk maakt is het sjoeltoernooi! En sjoelen, beste lezers, is echt supercool.

[vsw id=”LYGklWnTxiE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Etsy: Errorinstruments

Deze week laat ik je kennismaken met één enkel bedrijfje op Etsy: Errorinstruments. Toen ik de naam zag was ik verkocht. Ze verkopen dingen als: handheld drone machine, glitch glitter noisemaker en microGrannny 2.0. Wat zijn het? Mini instrumenten waarmee je vreemde beats en geluiden kunt maken. Supergeil!

 

 

09-05-2014