Dinsdag 22 april

Vandaag op de uni
laatste update 12:07

Het is heerlijk buiten. Maar neem wel een jas mee, want aan het eind van de dag gaat het weer regenen.

Vorige week nog in uTunes – de UK podcast – en nu winnaar van de POPgroningen Talent Award 20-14. The Blind Roofers zijn binnenkort te bewonderen tijdens het Bevrijdingsfestival Groningen.

Studentenvoetbalclub Forward is bijna kampioen. Zondag wonnen de heren met 3-0 van HSC uit Sappemeer. Had titelconcurrent Helpman dezelfde dag verloren, dan zouden de studenten kampioen zijn van de 3e klasse C. Maar helaas. Helpman won met 2-0 van Zuidbroek. Forward heeft met twee wedstrijden te gaan nog één puntje nodig, maar mag geen misstappen maken.

Maar liefst vier nieuwe of gerenoveerde gebouwen van gedrags- en maatschappijwetenschappen krijgen een naam. Maar welke? De faculteit schreef een wedstrijd uit waar ruim zeventig reacties op kwamen. De uitslag? Wachten tot na de zomer!

We hoorden het vanmorgen pas, maar vorige week woensdag was er een singer-songwritercontest in de USVA. Gertjan Jansen won de elfde editie van Nootuitgang. Hij ging naar huis met de juryprijs, bestaande uit 200 euro aan opnametijd bij Clay Records en optredens bij verschillende evenementen. Woensdag zie je hem in de UK-Sessions! De publiekprijs ging naar Loes Quittner.

Eerdere afleveringen:
Maandag 14 april
Dinsdag 15 april
Woensdag 16 april
Donderdag 17 april

22-04-2014